Training & troubleshooting

Onze missie is bedrijven verantwoord en slim gebruik laten maken van kunststof. Het trainen van personeel en optimaliseren van productie-efficiëntie kan hierbij niet ontbreken.

Onze ervaren vakmannen zijn echte doeners. Door middel van trainingen en troubleshooting gaan we doelgericht aan de slag met praktische problemen, kennisdeling, productie, proeven en data. Met kennis van materiaal en proces, kunnen we samen productie-uitval verlagen, minder energie verbruiken en personeel beter laten begrijpen wat er gebeurd tijdens productie.

 

Trainingen

Trainingen zijn voor een groep personen met een helder doel; kennis delen en meer ervaring opdoen. Onze expertise ligt zowel op spuitgieten, extruderen als op blaasvormen. Wij bieden maatwerk (in-house) trainingen, maar ook standaard trainingen (met certificaat of diploma) via onze partners Stodt en Deltion

 

Troubleshooting

Onze vakmannen kunnen jullie ook bijstaan met Troubleshooting (spuitgieten). Hierbij zoomen we specifieker in op een veelvoorkomend probleem, waarbij kennis en data wordt gebruikt om oplossingen te vinden.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.