Over ons

Polymer Science Park (PSP) is een innovatiecentrum voor toegepaste kunststoftechnologie. Wij ondersteunen bedrijven bij het ontwikkelen van duurzame en circulaire kunststof producten en technologie├źn, ‘Future Proof Polymers‘.

Missie

PSP verbetert en verduurzaamt kunststofproducten en -ketens.

Kunststoffen zijn de enabler van de duurzame transities die onze samenleving moet maken. Wel vraagt de samenleving producenten om in balans met de grenzen van de aarde te produceren zoals door reductie van CO2, meer hernieuwbare bronnen en het voorkomen van uitval in de natuurlijk. Om de license-to-operate van de kunststofsector te behouden, is het noodzaak om sneller te innoveren en slimmer de plastic waardeketen in te richten door inzet op hoogwaardige recycling, biobased, goed productontwerp en een slimme inrichting van de waardeketen.

 

Visie

PSP is een toonaangevend innovatiecentrum in Nederland en ontmoetingsplek voor bedrijven die in de Europese omgeving hun kunststof producten willen innoveren om deze duurzaam en circulair te maken. PSP versnelt innovatie door Research & Development en Netwerk.

 

Kernwaarden

Meesterschap

Het streven om jezelf, de ander, de regio en de aarde te verbeteren. Meester zijn in de inhoud, onze dienstverlening en de impact van oplossingen. Activeren van partijen om aan de slag te gaan met duurzame polymeren waarbij wij ondersteunen.

 

Pionieren

Het herkennen van vraagstukken bij bedrijven en het vertalen naar innovatieve oplossingen en testen die we samen uitvoeren. Juist als het pad nog niet gebaand is.

 

Samenwerken

Partijen bij elkaar brengen om samen vernieuwende oplossingen te realiseren.

 

 

Team

Het team van Polymer Science Park helpt je graag verder met kunststoftechnologie. Maak vast kennis met ons team of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je ons team of ons netwerk versterken? Neem een kijkje op deze pagina voor de actuele vacatures.

Wil je weten hoe wij ook jouw bedrijf kunnen ondersteunen?

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.