Over ons

Wereldwijd blijft de kunststofproductie stijgen. Om de negatieve effecten van kunststof te voorkomen, moet we simpelweg zorgvuldiger met kunststofmateriaal omgaan. In onze huidige maatschappij kunnen we niet meer zonder kunststoftoepassingen en dat hoeft ook niet. Vooruitgang boeken we door er slim en verantwoord mee om te gaan.

 

Vanuit de regio Zwolle ondersteunen wij mkb- en grootbedrijven met de transitie van nieuwe (virgin) kunststoffen naar duurzame, circulaire oplossingen. Wat begint met een enkele test of pilot wordt een duurzame relatie. Als verlengstuk van de eigen innovatieafdeling gaan we samen aan de slag om voor jouw specifieke product of toepassing een toekomstgerichte oplossing te vinden. Dit doen we door te testen, onderzoeken, trainen, adviseren en door de inzet van ons netwerk. Maar vooral door gewoon te doen.

 

Wat verandert er in mijn producten en proces? Welk materiaal kies ik? Hoe zorg ik dat mijn mensen er klaar voor zijn? Moet ik het alleen doen of samen? Welke partners heb ik nodig? Daag ons uit! Aan kennis, ervaring en drive geen gebrek. Samen maken we jouw kunststof product toekomstbestendig. Future Proof Polymers.

 

Missie

Kunststof is een onmisbaar materiaal. Door kunststof verantwoord te gebruiken in je product, dragen we bij aan een duurzame wereld.

 

Visie

Het bedrijfsleven helpen om kunststofproducten toekomstbestendig te maken.

 

Kernwaarden

Pionieren

Wij zijn altijd in beweging, op zoek naar beter en slimmer. We herkennen vraagstukken bij bedrijven en vertalen deze naar innovatieve oplossingen en testen die we samen uitvoeren. Juist als het pad nog niet gebaand is.

 

Samenwerken

We denken verder dan alleen de techniek en verdiepen ons in de wereld van onze klanten en eindgebruikers. We gaan voor duurzame relaties en daarbij is vertrouwen essentieel.

 

Vakmanschap

We voelen een continue drive om te verbeteren. Om onszelf, de regio en de aarde verder te brengen. Meester op de inhoud, excellent in de uitvoering.

 

Netwerk van Bedrijven

De kracht van goede innovaties is een sterk netwerk. Versterk jouw positie in de kunststof industrie door deel uit te maken van het netwerk van Polymer Science Park. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Team

Het team van Polymer Science Park staat klaar om je te helpen met jouw kunststof innovaties. Maak kennis met ons team.
Ben jij ook een echte doener en wil je ons team of ons netwerk versterken? Neem dan een kijkje tussen de actuele vacatures.

Wil je weten hoe wij ook jouw bedrijf kunnen ondersteunen?

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.