Processing eigenschappen

Bij ons draait alles om het creëren van hoogwaardige materialen die aan al uw verwachtingen voldoen. Wij begrijpen hoe cruciaal het is dat aangepaste materialen net zo soepel en betrouwbaar verwerkt kunnen worden als standaard virgin kunststoffen. Daarom gebruiken wij machines uit de praktijk om op labschaal processing eigenschappen te testen.

 

Waarom Praktijkgerichte Tests?

Onze toewijding aan kwaliteit en prestaties drijft ons ertoe om verder te gaan dan theoretische berekeningen. We weten dat de werkelijke uitdagingen zich voordoen tijdens de verwerking. Daarom repliceren we realistische omstandigheden en testen we uw aangepaste materialen op labschaal. Ons doel is eenvoudig maar cruciaal: ervoor zorgen dat uw aangepaste materialen dezelfde vloei- en degradatie-eigenschappen behouden als traditionele virgin kunststoffen.

 

Onze Aanpak

 

  • Realistische Machineomstandigheden: We stellen onze machines in op omstandigheden die lijken op de processen die in de industrie worden gebruikt. Dit helpt ons te beoordelen hoe goed uw aangepaste materialen zich gedragen tijdens echte verwerking.
  • Vloei-eigenschappen: Het behoud van de juiste vloei-eigenschappen is essentieel. Onze tests evalueren hoe soepel uw materialen door verschillende verwerkingstechnieken stromen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.
  • Degradatie-eigenschappen: We analyseren hoe goed uw materialen bestand zijn tegen degradatie tijdens verwerking. Het behoud van mechanische en chemische eigenschappen is van vitaal belang om duurzaamheid te waarborgen.

 

Onze Belofte

 

Bij elke stap van ons proces streven we ernaar om je te voorzien van resultaten die je kunt vertrouwen. Onze praktijkgerichte tests op labschaal zorgen ervoor dat de kunststoffen consistent presteren en naadloos kunnen worden geïntegreerd in de gebruikte productieprocessen.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe we jullie kunststoffen kunnen testen en optimaliseren.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.