Proud Member

Dit jaar viert Polymer Science Park (PSP) haar 12,5-jarig bestaan. Ontstaan vanuit een regionale samenwerking is PSP uitgegroeid tot een begrip in de kunststofindustrie. Vanuit het pand aan de Ceintuurbaan 15 in Zwolle ondersteunen we bedrijven bij het ontwikkelen van duurzame en circulaire kunststofproducten en technologieën, bedrijven zoals jullie.

 

Het koperen jubileum is een mooie gelegenheid voor PSP om jou als partner te bedanken voor de waardevolle samenwerking. Dat doen we met een bordje voorzien van de opdruk ‘Proud member of Polymer Science Park’. Dit bordje benadrukt de nauwe samenwerking en laat zien dat je als partner van PSP bewust bezig bent met innoveren naar toekomstbestendige kunststoffen, Future Proof Polymers. Wij hopen dat het bordje inmiddels een mooie plek heeft gekregen op jullie kantoor. Op deze pagina kun je het digitale bordje downloaden. Deze kan in het door jullie gewenste formaat (minimaal 3 cm breed) geplaatst worden op jullie website.

 

Bordje

De afbeelding van het bordje kun je hier downloaden. Hieronder vind je de voorvertoning van de afbeelding.

 

URL

De link die aan de afbeelding gekoppeld kan worden is http://www.polymersciencepark.nl

 

Heb je nog vragen over het bordje (bijvoorbeeld een ander bestandsformaat), dan kun je contact opnemen met Janique Nijhof.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.