Chemicus Vincent de Gauw versterkt Polymer Science Park

Sinds kort is er een nieuw gezicht bij Polymer Science Park (PSP) te vinden, dat van projectleider Vincent de Gauw. Vincent maakte de overstap van organische chemie naar polymeerchemie en vond zijn nieuwe werkplek als projectleider bij PSP.

 

Chemicus in hart en nieren

chemicus

 

Polymeerchemie, een werkveld waar Vincent altijd in geïnteresseerd is geweest. Alleen bleek bij het afronden van zijn studies de vraag naar polymeerchemici laag en daarom heeft hij die wens toen laten varen. Uiteindelijk is Vincent begonnen aan een loopbaan als organisch chemicus in Groningen. Hij werkte mee aan het ontwikkelen van nieuwe medicijnen. Van het sleutelen aan en combineren van moleculen tot uiteindelijk de perfecte match. Maar de polymeerchemie bleef toch kriebelen. Begin dit jaar kreeg hij de kans om het roer om te gooien van Groningen naar het hart van de Nederlandse kunststofindustrie: Dutch Circular Polymer Valley. Die kans heeft hij aangepakt en is in maart gestart als de nieuwe projectleider van PSP.

 

 

Jouw partner in de transitie naar circulaire kunststoffen

Bij PSP helpt Vincent jouw bedrijf met de volgende stap in de transitie naar circulaire kunststoffen. Je zult hem veel vinden in het verwerkings- en testlab, waar hij duurzame polymeren test voor de toepassing in producten. Maar daarnaast ook steeds meer in het werkveld. Zo mocht hij onlangs een training geven bij één van onze deelnemers op locatie. Met zijn veelzijdigheid zet Vincent jouw vraag snel om in een daadwerkelijk plan van aanpak, en begeleidt hij het project van begin tot eind. Kortom, PSP is een waardevolle projectleider rijker.

 

Wil je meer weten over Vincent of de mogelijkheden bij PSP voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.