Testfaciliteiten

De testfaciliteiten bij Polymer Science Park maken het mogelijk om fysieke testen uit te voeren voor kwaliteitsborging en innovatie. Bij het doorvoeren van productaanpassingen voor verduurzaming of innovatie is het waarborgen van kwaliteit, het testen van de levensduur en het uitvoeren van procescontroles van essentieel belang. Ons uitgebreid scala aan testfaciliteiten die innovaties verder helpen.

 

Onze Expertise in Duurzame Kunststoffen

 

Als pionier op het gebied van duurzame kunststoffen begrijpen we als geen ander uw vraagstukken met betrekking tot kunststoffen en zetten hiervoor graag onze testfaciliteiten in. Met deze faciliteiten zijn wij in staat om vraagstukken te vertalen naar praktische, werkzame oplossingen en testmethoden. Wat ons onderscheidt van andere instituten is onze praktijkgerichte aanpak, diepgaande expertise en onze visie die verder reikt dan alleen de testresultaten. Daarnaast staan wij altijd open om jou mee te laten kijken tijdens het proces, zo houdt je zicht op de stappen naar het realiseren van de innovatie.

 

We hebben niet alleen oog voor testresultaten, maar richten ons ook op het grotere geheel. Onze materiaalexperts en process engineers werken samen om kunststof vraagstukken integraal aan te pakken. Van shredden, scheiden, compounderen, spuitgieten tot aan het uitvoeren van tests. Dat resulteert in effectieve oplossingen.

Bij PSP geloven we in een toekomst waarin kunststoffen een positieve impact hebben op onze wereld. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze praktische aanpak en uitgebreide expertise u verder kunnen helpen. Samen kunnen we nieuwe mogelijkheden creëren en de grenzen van kunststofinnovatie verleggen.

Neem bij vragen vrijblijven contact met ons op.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.