Ruben van Zwieten brengt Verbeeldingskracht en Zingeving in de Zakelijke Wereld

Kunststof Seminar: van Recyclaat naar Product | 14-11-2024 | Makersfabriek Zwolle

 

Op 14 november opent Ruben van Zwieten het Kunststof Seminar: van Recyclaat naar Product. In een zakelijke omgeving brengt Ruben een ander perspectief dan bedrijfskunde, management en technologie: de verbeeldingskracht om vanuit zingeving naar ons werkveld te kijken.

Ruben van Zwieten

 

Ruben is Dominee, maar ook ondernemer. Hij is oprichter van zingevingscentra door Europa genaamd The New Port: De Nieuwe Poort Zeeland, El Nuevo Puerto in Valencia en Le Nouveau Port in Normandië.

Daarmee geeft hij oude getransformeerde kerken of kloostergebouwen een nieuwe bestemming. Naast zijn werkzaamheden als predikant is hij ook bestuurslid van de Maatschappelijke Adviesraad van de Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI). Voor het Kunststof Seminar keert Ruben terug naar de regio waarin hij is opgegroeid, Regio Zwolle.

 

Tickets met korting

Laat je inspireren door deze invloedrijke ‘Young European Leader’ tijdens het Kunststof Seminar. Bestel je tickets vóór 01 augustus 2024 via deze link en krijg 10% Early Bird korting met de kortingscode EB1411

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.