De kracht van een sterk netwerk

De vraag naar kwalitatief goede grondstoffen blijft hoog, maar het aanbod wordt steeds beperkter. Goede ondersteuning in het navigeren door deze moeilijke markt is wenselijk, daarvoor kunt u terecht bij Keyser & Mackay.

 

 

Keyser & Mackay, een markgerichte agent en distributeur van chemische grondstoffen en industriële apparatuur, heeft zich aangesloten als deelnemer van Polymer Science Park. Ze hebben als bedrijf een sterke focus op chemische specialiteiten voor de formulerende industrieën, en bedienen een breed scala aan industrieën zoals coatings, inkten, kleefstoffen, kitten, kunststoffen en bouw.

 

“Transparantie naar onze klanten en opdrachtgevers is één van de belangrijkste elementen die ons onderscheidt van andere distributeurs.”

 

Keyser & Mackay is een Europees bedrijf met 125 medewerkers verdeeld over het gehele werkgebied en voor Nederland een eigen logistiek centrum in Rhenen. Ze vertegenwoordigen meer dan 100 leveranciers in de verschillende industrieën. Met het brede portfolio van additieven voor diverse toepassingen, hopen ze PSP-projecten verder te helpen naar succes.

 

 

PSP en Keyser & Mackay hopen elkaars netwerk te versterken en daarmee de kunststofindustrie te verduurzamen. De eerste kennismaken tussen beide bedrijven is als prettig en vertrouwd ervaren, een sterke basis voor een waardevolle samenwerking.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.