Uitbreiding team met Peter

Onze nieuwe projectleider Peter stelt zichzelf graag aan u voor.

 

Ik ben Peter van Barneveld, 34 jaar oud en woon samen met mijn vrouw en ons zoontje – en de 2de op komst – in Zwolle. Ik ben een echte watersporter en ben dus vaak ergens op (of in) het water te vinden. Na mijn bedrijfskunde studie aan de Rijksuniversiteit Groningen, heb ik ervaring opgedaan in zowel marketing, strategie als innovatie. Ik heb gewerkt als productmanager en businessmanager in de kunststof en technisch textielindustrie (DSM, Lankhorst Ropes en Ten Cate Protective Fabrics). Ik heb duurzame producten ontwikkeld, ervaring met Life Cycle Analysis en CSR-rapportage.

 

 

Vanuit deze duurzaamheid ervaring ben ik helemaal enthousiast geworden over high-end recycling, biobased en biodegradable product design en het sluiten van de waardeketen. Zo kwam ik terecht bij PSP waar ik sinds januari werk als projectleider aan diverse circulaire ketenvraagstukken.

 

Wilt u weten hoe Peter uw innovatieplannen verder kan helpen? Neem dan gerust contact met hem op.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.