Nieuwe deelnemer INEOS Inovyn

INEOS Inovyn staat in het hart van de Europese chemische industrie en is volop bezig met de ontwikkeling van Advanced PVC-recycling technologieën. Voor een marktonderzoek naar PVC-afval kwamen ze in aanraking met PSP, wat heeft geleid tot een duurzame samenwerking. Sinds kort is INEOS Inovyn deelnemer geworden van PSP.

INEOS Inovyn en PSP

INEOS Inovyn en PSP versterken elkaar door hun netwerken te verbinden.  De ontwikkelde oplossingen voor het recyclen van PVC met de technologieën van INEOS Inovyn, kunnen zo in de toekomst sneller worden toegepast.

Het wederzijdse netwerk verbinden werkt positief. PSP heeft bijvoorbeeld INEOS Inovyn gekoppeld aan een consortium van bedrijven om daar meer uitleg te geven over hun ontwikkeling van de dissolutietechnologie voor PVC-afvalmaterialen. Daarnaast bracht PSP INEOS Inovyn in contact met één van haar leden die op zoek is naar een manier om hun post-consumer PVC-afval te recyclen. INEOS Inovyn brengt PSP bekendheid binnen hun netwerk van R&D-centra, universiteiten en bedrijven.

PVC-netwerk

INEOS Inovyn is een waardevolle partner voor het netwerk van PSP. Ze kunnen bedrijven inzicht geven in de samenstelling van verschillende PVC-toepassingen, de productie van PVC-harsen en PVC-recycling. Bijvoorbeeld met de door INEOS Inovyn ontwikkelde Vinyloop-technologie, die door INEOS Inovyn in Ferrara (I) enkele jaren op industrieel niveau is toegepast.

 

Over Inovyn

INEOS Inovyn is Europa’s grootste producent van chloor vinyl en wereldleider in Specialty Vinyl. Ze zijn actief in acht Europese landen met ruim 4.200 werknemers. De portefeuille van INEOS Inovyn bestaat uit een uitgebreide reeks van toonaangevende  producten voor Algemeen Gebruik Vinyl, Specialty Vinyl, Organische Chloorderivaten, Chlooralkali en Waterstof. Deze producten worden gebruikt in enkele van de meest veeleisende toepassingen en zijn fundamentele grondstoffen voor uiteenlopende industriële sectoren zoals de automobielsector, de bouwsector en de medische sector.

 

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.