Nieuw bestuurslid PSP

Polymer Science Park (PSP) verwelkomt Bart Oude Wesselink (Maan Group) als nieuw bestuurslid van PSP Projecten bv. Hij sluit zich aan bij de huidige bestuursleden van de bv: Remy Notten (Dijkstra Plastics) en Theo Regeling (Stichting Polymer Science Park).

Bart Oude Wesselink is Managing Director bij Maan Group. Maan Group is het bedrijf achter de werkmaatschappijen Maan Engineering, Maan Special Products en Maan Biobased Products. Stuk voor stuk unieke bedrijven gericht op een specifieke markt en met een eigen strategie.
Dankzij de optimale samenwerking tussen de divisies durven ze buiten de kaders te denken. Dit heeft geleid tot succesvolle ontdekkingen en er volgen er in de toekomst zeker meer.

“Ik vind Polymer Science Park erg belangrijk met de activiteiten op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Ik denk dat ik, vanuit een commercieel bedrijfs-perspectief, een goede bijdrage kan leveren voor de bv, zoals het overbrengen van de ervaring met marktgericht denken. En daarmee Gijs ondersteuning kan bieden.” – Bart Oude Wesselink

Afscheid bestuurslid

Bart neemt het stokje over van Bas van Kamperdijk (Berdal) die stopt als bestuurslid van PSP. Bas zegt hierover: “Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je steeds minder dan wat je altijd kreeg.”
Berdal blijft nog wel betrokken bij PSP als deelnemer en aandeelhouder, naast de andere aandeelhouders Wavin T&I, Demcon, Veolia, Maan Group, Dijkstra Plastics en Stichting Polymer Science Park.

“Namens PSP, wil ik Bas bedanken voor zijn leiderschap de afgelopen 2 jaar. Bas heeft als bestuurder rust gebracht en gezorgd dat PSP een nieuwe koers heeft kunnen uitzetten. Fijn dat Bas en Berdal wel direct betrokken blijven bij PSP als deelnemer en als aandeelhouder.” – Gijs Langeveld

Over Polymer Science Park

PSP is een toonaangevend innovatiecentrum in Nederland en ontmoetingsplek voor bedrijven die in de Europese omgeving hun kunststof producten willen innoveren om deze duurzaam en circulair te maken. PSP versnelt innovatie door Research & Development, Consultancy & Training, en Netwerk & Promotie.

Wilt u ook uw kunststofinnovatie versnellen? Neem contact met ons op en dan kijken wij graag samen met u wat PSP voor uw bedrijf kan betekenen.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.