Nieuwe spuitgietmachine voor PSP in samenwerking met ORA

Polymer Science Park investeert volop in nieuwe apparatuur, waarmee wij uw bedrijf nog beter van dienst kunnen zijn op weg naar een circulair kunststof product. Deze week verwelkomen wij een nieuwe volledig elektrische spuitgietmachine, de Fanuc Roboshot.

In samenwerking met ORA machines is deze week de Fanuc Roboshot spuitgietmachine geïnstalleerd bij PSP. Hiermee kunnen wij uw testproducten nog nauwkeuriger en efficiënter produceren. De machine is betrouwbaar met een maximale precisie en uitstekende herhaalbaarheid. Het bevat unieke procesfuncties, waarmee spuitgietprocessen nog beter ingericht kunnen worden.

 

Een aantal details:

  • Volledig elektrisch
  • 650kN sluitkracht
  • 400-150mm matrijshoogte
  • 360x320mm holmafstand
  • 58 cm3 injectievolume (28mm schroefdiameter)

 

 

 

Benieuwd wat wij hiermee voor uw bedrijf kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom de nieuwe machine ervaren.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.