PSP op de Kunststoffenbeurs 2022

Op 14 en 15 september vindt de Kunststoffenbeurs weer plaats. De Brabanthallen in Den Bosch worden voor deze gelegenheid omgetoverd tot dé hotspot voor de kunststof- en rubberketen in de Benelux.
Dit jaar staat de beurs in het teken van “Future Proof Plastics”. Wat maakt kunststof future proof? De basis ligt bij een krachtig productontwerp, slim grondstofgebruik, duurzaamheid, geoptimaliseerde productiemethodes en de beste kwaliteit matrijzen en gereedschappen. Op weg naar de toekomst spelen nog vier componenten een belangrijke rol. Deze worden tijdens de Kunststoffenbeurs 2022 extra uitgelicht:

  • Sustainability & Recycling
  • Smart Production & Digitalization
  • Reshoring & Buying
  • Innovation & Knowledge

Op de beurs wordt u op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en ontmoet u in korte tijd de belangrijkste spelers uit de kunststof- en rubberketen. Polymer Science Park is te vinden op stand 230, bij het ‘Live Stage Arena’. Een plattegrond is hier te vinden.

ALARM: kunststoffen mogen produceren is compleet afhankelijk van innovatie!

Hoe kunnen we de licence-to-operate behouden in de kunststof- en rubberindustrie terwijl we ook de enabler van duurzame transities voor onze samenleving zijn? In een live interview in het ‘Live Stage Arena’ vertelt onze directeur Gijs Langeveld over de vraag van de samenleving om in balans met de grenzen van de aarde te produceren zoals door reductie van CO2, meer hernieuwbare bronnen en het voorkomen van uitval in de natuur. Om te voldoen aan deze vraag wordt de noodzaak om sneller te innoveren en slimmer de plastic waardeketen in te richten alleen maar groter. Onder leiding van moderator Mat Josquin krijgt u een heldere blik op de visie van Gijs over de inzet op hoogwaardige recycling, biobased, goed productontwerp en een slimmere inrichting van de waardeketen. Het interview vindt plaats op 14 september om 13:00 uur. Meldt uzelf snel aan via deze link. Meer informatie over het programma vindt u hier.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.