Flinke boost voor circulaire plastics dankzij het Nationaal Groeifonds

Op 14 april ontvingen wij bericht vanuit het ministerie van Economische Zaken en Klimaat dat het onderzoeksprogramma Circulaire Plastics als onderdeel van het programma Duurzame MaterialenNL door is naar de volgende ronde voor een financiële bijdrage van ruim 220 miljoen euro vanuit het Nationaal Groeifonds.
Het circulaire plastics programma richt zich op het ontwerp van plasticmaterialen, sortering en karakterisering, industrialisatie van plastic recycling en de systeemintegratie die nodig is voor het sluiten van de waardeketen en acceptatie van de technologie in de samenleving.

Polymer Science Park en Dutch Circular Polymer Valley ondersteunen dit programma en zijn verheugd over deze bijdrage ten behoeve van een duurzamere kunststofketen.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.