Even voorstellen: Martijn

Onze nieuwe projectleider Martijn Oversteegen stelt zich graag aan u voor.

In maart ben ik zeer hartelijk door het team van Polymer Science Park ontvangen. Ik ben onder meer begonnen met het in kaart brengen wat er mogelijk is met biobased kunststoffen voor onze deelnemers. Daarmee wil ik vanuit innovatie tot praktische oplossingen komen voor meer circulaire bedrijven in het werkveld.

Na mijn studie Chemische Technologie heb ik me voornamelijk academisch verdiept in de polymeerchemie en -fysica. Kennis die ik bij Philips in Drachten heb versterkt met praktijkervaring voor onder meer hygiënische materiaalkeuze in huishoudelijke apparatuur. Sindsdien heb ik op verschillende werkgebieden projecten geleid en daarbij inhoudelijk bijgedragen. Afgelopen decennium heb ik vooral richting kunnen geven aan projecten die weer waarde geven aan reststromen, onder meer bij hogeschool Saxion met afval bestaat niet. Daar zou ik graag verder mee willen en zie ik kansen voor nieuwe grondstoffen en circulaire kunststoffen binnen projecten van PSP voor zijn deelnemers.

Voor meer achtergrond kijk op mijn LinkedIn-pagina of neem contact op door me een mail te sturen.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.