Even voorstellen: Janique

Onze nieuwe communicatie manager stelt haarzelf graag aan u voor.

“Communicatie is wat ons verbindt.”
Ik ben Janique Nijhof en werk sinds begin februari bij Polymer Science Park als communicatie manager.
Vanuit mijn interesse voor recyclen en een betere wereld, kwam ik terecht bij PSP. Ik vind het mooi hoe zij bedrijven helpen te innoveren op het gebied van polymeren. En ik ben mijzelf ook onder aan het dompelen in die materie.

Zelf kom ik uit de evenementen en retail branche, waardoor ik met een andere blik kijk naar de communicatie binnen PSP. Ik ben ervan overtuigd dat ik hierdoor een waardevol steentje kan bijdragen aan de communicatie van PSP. Het gezellige team heeft mij met open armen ontvangen en samen gaan wij mooie dingen doen. Meer weten of kennismaken? Stuur mij gerust een mail.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.