Even voorstellen: Makid

Onze nieuwe projectleider Makid stelt zich graag aan u voor.

Ik ben Makid Maskawat Marjub. Sinds December 2021 werk ik bij Polymer Science Park (PSP) als Projectleider. Ik heb een achtergrond in Scheikunde dat ik in Bangladesh heb gestudeerd. Als vervolg hierop heb ik mijn Erasmus Mundus Joint Masters studie gedaan in Environmental Technologie en Engineering bij IHE Delft en de universiteit van Gent vorige jaar gedaan.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in circulaire economie en plastic afval management. Het PSP speelt een belangrijke rol in de circulaire economie en dat is voor mij een drijfveer geweest om bij het PSP te gaan werken.
Ik werk aan diverse projecten in de kunststof technologie. Van het gebruik van recyclaat tot biobased oplossingen zoeken. Samen met het team bieden wij onze deelnemers circulaire oplossingen.
Heb je vragen voor Makid, schroom dan niet om hem een mail te sturen.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.