Nieuw lid Groenlicht ondersteunt en inspireert

Mensen maken het verschil. Door de mens te inspireren, motiveren en activeren wil Groenlicht mensen laten floreren en industrieën laten groeien. Dat is de missie van het in 2019 door Hugo Oord gestarte Groenlicht. Onlangs werd Groenlicht deelnemer van Polymer Science Park. 

Groenlicht is een opleidingskundige partij die productiebedrijven ondersteunt bij de ontwikkeling van haar operationele medewerkers en afdelingen. Zij bieden onder andere de diensten advies, trainingen, interim en detachering.
Deze eenmanszaak beschikt over een flinke hoeveelheid ervaring op het gebied van leren en ontwikkelen binnen de procesindustrie. Met specifieke kennis van procestechniek, bedrijfskunde en opleidingskunde zien zij zichzelf als dé business partner voor productiebedrijven die begrijpen dat productiedoelstellingen behaald worden met goed ontwikkelde operationele medewerkers.
Het doel van Groenlicht is om in 2026 te zijn gegroeid tot een door de Nederlandse industrie erkende en herkende opleidingskundige organisatie.

Lid van PSP

Groenlicht levert ondersteuning aan opleiding. Daarmee kunnen wij samenwerken. Groenlicht kan een goede toegevoegde waarde leveren aan de reeds bestaande opleidkundige diensten van het PSP. Daarnaast brengt het PSP Groenlicht inspiratie en professionele ontwikkeling.
Groenlicht wil samen met ons bedrijven helpen in te zien waar de feitelijke knelpunten en uitdagingen zitten als je praat over de factoren  mens en methode. En hierop volgend mogelijke oplossingen bieden inclusief een traject hoe er te komen.

Elkaar versterken

Het netwerk van PSP kan met Groenlicht rekenen op kennis van en ervaring met operationele omgevingen en haar ondersteunende afdelingen. De uitdaging binnen operationele omgevingen op het gebied van mens en methode, zijn al jarenlang aanwezig. Dit lijkt echter in een sneltreinvaart toe te nemen. Groenlicht kent deze uitdagingen en kan erbij helpen met het doel om samen met het bedrijf het gebied mens en methode te optimaliseren.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.