Nieuw lid Movacolor maakt groene keuzes

Movacolor ontwikkelt en vermarkt gravimetrische- volumetrische- en optometrische doseeroplossingen. Onlangs werd Movacolor lid van het Polymer Science Park (PSP). Marc Bosma, Marketing & sales support manager, vertelt over wat Movacolor doet, het lidmaatschap en de ambities van Movacolor.

 Movacolor ontwikkelt en vermarkt al meer dan 30 jaar doseeroplossingen voor de kunststofindustrie. Marc: “Wij willen de groenste keuze in de markt zijn en onze partners in staat stellen hun duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Met behulp van onze slimme doseeroplossingen kunnen onze klanten besparen op grondstoffen en afval verminderen.”

Innovatieve & duurzame oplossingen

Waarom werd Movacolor lid van PSP? Dit heeft alles te maken met hun ambities. Marc vertelt: “We willen echt stappen maken in het verduurzamen van de plastic industrie, daarom is het belangrijk om kennis te delen en samen te werken.” Mede door het lidmaatschap hoopt Movacolor gezamenlijk tot innovatieve en duurzame oplossingen te komen.

Elkaar versterken

Wat voegt Movacolor toe aan het netwerk? “Wij zijn expert op het gebied van doseren en beantwoorden hier graag vragen over. Daarnaast staan we open voor samenwerkingen.”, deelt Marc. PSP en Movacolor zien veel kansen om samen te werken en elkaar te versterken. Zo gaat PSP gebruik maken van de doseerunits van Movacolor bij de uitvoering van gezamenlijke opdrachten. “Daarnaast kan PSP materialen en nieuwe features voor ons doortesten!”, vertelt Marc enthousiast.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.