Nieuw lid Will & Co wil kennis opdoen en delen

Will & Co, distributeur van (biobased) chemicaliën, grondstoffen voor industriële toepassingen en ingrediënten voor voedingsmiddelen, werd onlangs lid van Polymer Science Park (PSP). Productmanager Larry de Kleine vertelt over wat Will & Co doet en het lidmaatschap.

Will & Co levert een breed programma aan grondstoffen, harsen en additieven voor onder andere coating, inkt, lijm, kunststof en de chemische- en levensmiddelenindustrie. Voor de kunststofindustrie biedt Will & Co veelal technische, bio-gebaseerde en, of bio-afbreekbare
polymeren en additieven. Verder deelt Will & Co kennis over polymeer en compound formuleringen, polymeer verwerkingsmethodes en toepassingen. Larry: “Ons netwerk
bestaat uit kunststofverwerkers en kunststofproducenten, maar ook eindklanten. De focus van Will & Co ligt op het vergroenen van onze portfolio.”

Lidmaatschap Will & Co

Larry: “Via een online meeting met Elastomer Competence Center en via de stage van Zeno de Kleine kwamen wij in contact met PSP.” Daarna volgde Will & Co enkele online bijeenkomsten van PSP. “De bijeenkomsten waren erg goed georganiseerd. De thema’s die PSP onder de aandacht brengt, zijn ook interessant voor ons. We denken dat wij ook een bijdrage kunnen leveren binnen het kennispark!” Het lidmaatschap bij PSP is net opgestart. Larry: “We beginnen net, maar tot nu toe zijn we tevreden over wat PSP doet. PSP zit op de goede weg en is verankerd in de lokale industrie.”

Elkaar versterken

Will & Co heeft veel kennis van de Benelux markt. Daarnaast kennen ze een groot aantal leveranciers wereldwijd. Larry: “We kunnen een breed scala aan producten aanbieden en we weten waar ze te krijgen zijn.” Ons kunststof team bestaat uit twee ervaren mensen met een brede kennis die graag meedenken in de ontwerpfase. ”PSP heeft onderzoeksmogelijkheden die wij niet hebben. Dat zou een mooie aanvulling kunnen zijn op de service die wij proberen te bieden in de markt.”, vertelt Larry.

 

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.