PSP als trainingscentrum

De meesten kennen PSP als kennis of innovatiecentrum voor de toegepaste kunststoftechnologie. Echter dragen wij deze kennis ook graag over op verschillende manieren.

Al meerdere jaren werkt PSP al nauw met STODT samen. Namens STODT verzorgt PSP de invulling van cursus Spuitgiet I, II en III. Dit doen wij op onze eigen locatie waarbij wij theorie en praktijk bij elkaar brengen. Lees hier meer over de wijze waarop de cursus wordt ingevuld.

Wij zijn erg tevreden met de langdurige samenwerking tussen STODT en PSP. Het is erg mooi dat met grote regelmaat wij medewerkers van onze leden kunnen opleiden.

Daarnaast kan PSP ook op maat gemaakte workshops en/of trainingen geven voor kunststof en kunststofverwerking. Ben je hierin ge√Įnteresseerd? Of wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.