Team PSP met ingang van 1 juni vaker aanwezig op kantoor

 

Vanaf 1 juni is Team PSP weer vaker op kantoor te vinden. We streven naar zo’n 40% bezettingsgraad per dag. Dat is mogelijk, want we hebben de werkomgeving Coronaproof gemaakt. Met bezoek ontvangen zijn we nog terughoudend, maar telefonisch contact en online meetings zijn en blijven natuurlijk altijd mogelijk. Ook het werk in het laboratorium, dat al ‘gewoon’ doorging, zal meer worden. We streven ernaar 24 uur per week laboratoriumwerk te kunnen verrichten. En als meer nodig is, dan plannen we dat in.

,,We hebben in de afgelopen maanden gezien dat het werk eigenlijk ‘gewoon’ doorging”, zegt directeur Mireille Kinket. ,,Daar zijn we uiteraard heel blij mee. Ondanks de Coronacrisis hebben bedrijven toch aandacht voor Research & Development en hebben we mooie nieuwe projecten kunnen binnenhalen. Ook het lopende werk ging in de meeste gevallen door. In ons laboratorium kunnen we Coronaproof werken en dat hebben we dan ook gedaan. Het team werkte tot nu verder vooral vanuit huis, maar dat gaan we dus langzaam afbouwen.”

Stagiairs
,,
Ook onze stagiairs hebben we in de gelegenheid gesteld om hun stage te kunnen lopen”, vertelt Mireille verder. ,,Zij konden op afspraak bij ons op locatie terecht en de begeleiding deden we zoveel mogelijk online. We zijn dan ook blij voor hen dat ze hun stage bijna kunnen afronden. Sommigen van hen gaan we zelfs nog terugzien, in een dienstverband of tijdens een afstudeerstage. In de volgende nieuwsbrief lees je daar meer over.”

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.