Vouchers beschikbaar voor “high throughput Experimentation” vanuit het Interreg project DNL-HIT

Om duurzame productontwikkeling op het gebied van coatings, 3d printen of lijmen te stimuleren, kunnen bedrijven gratis inhoudelijke ondersteuning krijgen van het DNL-HIT team. Dat geldt voor ondersteuning op het gebied van “machine learning” en “high throughput experimentation”. Ondernemers kunnen hiermee producten en ontwikkeltijd besparen. Naast inhoudelijke ondersteuning kunnen ondernemers ook tot de helft van de eigen loonkosten en materiaalkosten vergoed krijgen. De regeling is tot en met maart 2021 beschikbaar.  

Voor wie?
De regeling geldt voor alle MKB-ers in de verf-, coating-, lijm- en algemeen materiaalindustrieën in de Duits-Nederlandse grensstreek. Zij kunnen aanspraak maken op  50% van de loon- en materiaalkosten, met een gepland maximaal projectbudget van 30.000 euro. De regeling is al beschikbaar en geldt tot en met 31 maart 2021.

Intakegesprek en vragenformulier
Om aanspraak te maken op de regeling, is er een intakegesprek en moet er een vragenformulier worden ingediend. Hierna krijgt u op korte termijn bericht. Wij kunnen u bij de aanvraag op weg helpen. Neem vrijblijvend contact op met Martine Bonnema van het Polymer Science Park  (m.bonnema@polymersciencepark.nl) of Carmen Stoffelen Janssen van Hochschule Niederrhein  (Carmen.Stoffelen-Janssen@hs-niederrhein.de).

 

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.