Trots op leden en klanten die bijdrage leveren aan Coronacrisis


Ook in de kunststofindustrie werkt men hard aan de bestrijding van het Coronavirus. Er poppen spontaan initiatieven op om in eigen land producten te maken die hier aan bijdragen. Zo levert ons lid DEMCON nu een bijdrage aan het produceren van beademingsapparatuur. Een belangrijke zaak, want daar is urgente vraag naar. Een ander bedrijf waar we veel mee samenwerken, is RPP Kunststoffen. Zij maken momenteel beschermingswanden die geplaatst worden bij de kassa’s van onder andere supermarkten. En, DSM helpt de Nederlandse overheid met 260.000 flessen desinfectiemiddelen voor zorgmedewerkers.

,,We zien in deze crisis dat er spontaan en snel goede samenwerkingen opgestart worden”, zegt Mireille Kinket, directeur van PSP. ,,We beseffen allemaal dat het noodzakelijk is om ‘dichtbij’ zaken als mondkapjes en beademingsapparatuur te kunnen produceren. Het mooie is, dat er nu ook gekeken wordt naar mogelijkheden om duurzamer te produceren. We zijn trots op alle leden, partners en klanten die ieder op hun eigen manier een bijdrage leveren aan de bestrijding van het Coronavirus.”

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.