Team PSP staat paraat, ook in deze crisistijd


Team PSP staat ook in deze tijd voor u klaar, maar wel op wat meer afstand dan gebruikelijk. We houden ons uiteraard aan de RIVM richtlijnen en werken zoveel mogelijk digitaal en vanuit huis. Veel diensten en support kunnen we ook op afstand leveren. Maar ons werk in het laboratorium vraagt ook fysieke aanwezigheid. Dat hebben we geregeld. Er is een medewerker aanwezig die materiaaltesten kan doen in een van onze laboratoria, zowel mechanische als fysische testen. Bezoek is echter niet toegestaan. Heeft u een concrete vraag of opdracht? Laat het ons telefonisch of per mail weten! Wij plannen de werkzaamheden graag in overleg met u in.

Maar ook andere werkzaamheden gaan ‘gewoon’ door. Zo kunt u van onze professionals de volgende support krijgen:

  • Technisch advies over bijvoorbeeld spuitgieten, compounderen, materiaaltesten, materiaaleigenschappen of voor specificaties van gerecyclede kunststoffen. Maar nog veel meer! Vraag het ons team.
  • Ontwerpen en produceren van demoproducten: over het ontwerp, proces parameters, het opstellen van een programma van eisen en materiaalkeuze kunnen we ook op afstand met u meedenken.
  • Haalbaarheidsonderzoek: wilt u laten onderzoeken of uw onderzoek haalbaar is en welke middelen nodig zijn om het project te kunnen uitvoeren? Dat kan! We denken daar graag op afstand met u mee.
  • Trainingen en workshops: uiteraard geven we die nu niet live, maar we onderzoeken of we met webinars gaan werken. Houd onze nieuwsberichten op de website en LinkedIn in de gaten!
  • Brainstormsessies: ook dit kan telefonisch of via videoconference. We denken hierover graag met u mee.
  • Opschalingsvraagstukken: heeft u een vraag over opschaling van een innovatie? Wij kunnen er over nadenken, een advies schrijven en contacten leggen met de juiste partners die u verder kunnen helpen. En dat allemaal op afstand. Uiteraard overleggen we telefonisch of via video conference met u!
  • Financieringsvraagstukken: heeft u een vraag over financiering van uw innovatie? Neem telefonisch of via de mail contact met ons op. Wij wijzen u graag de weg.

Kortom: ons team staat paraat! U kunt ons dagelijks bereiken via
038 853 48 10 of stuur een mail naar info@polymersciencepark. Direct contact opnemen met een van onze projectleiders kan natuurlijk ook. Hier vindt u alle gegevens van ons team.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.