Coronamaatregel: Team PSP werkt digitaal en doet onder strenge restricties laboratoriumwerkzaamheden


Het Team van het Polymer Science Park werkt tot 1 juni 2020 zoveel mogelijk digitaal. Dit om de verspreiding van het Covid-19 virus (Corona) zo goed mogelijk tegen te gaan. We volgen hiermee het advies van het RIVM om zoveel mogelijk thuis te werken. Op afspraak en in overleg zijn wij voor u ‘op afstand’ beschikbaar.

Dat betekent dat we beperkt fysiek aanwezig zijn in ons bedrijfspand. Wel zullen we, zo lang dat kan en mag, beschikbaar zijn voor het doen van werkzaamheden in een van onze laboratoria. Uiteraard onder strikte voorwaarden en met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. Zo ontvangen we geen bezoek op onze locatie. Mocht u een vraag hebben over dienstverlening van ons lab, neem contact met ons op. Wij kunnen verschillende testen en proeven voor u uitvoeren.

Wilt u sparren met een van onze collega’s? Of wilt u hen uitnodigen voor een conference call? Dan kan dat uiteraard! Wij staan ook in deze tijd voor u klaar, maar dan ‘op afstand’.

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op! Dat kan via 038 – 853 48 10 of stuur een mail naar info@polymersciencepark.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.