Parels van PSP online

Header kunstgras

In de afgelopen maanden hebben we samen met een aantal ondernemers aansprekende cases in beeld gebracht: De Parels van PSP. Dit leverde een vijftal interessante filmpjes op waarin we uitleggen met welke innovatie de ondernemer bezig is, met welke vraag hij bij ons aanklopte en hoe we vervolgens samen aan de slag zijn gegaan. Of het nu gaat om een flexibele keramiek, om een testopstelling voor blauwe kaasmallen of een bedpan van gerecycled ziekenhuisafval: wij werkten er aan. Hoe? Ontdek het op onze gloednieuwe webpagina Cases en bekijk de filmpjes.In deze nieuwsbrief zetten we de spotlight op de infiltratiekratten van gerecycled plastic afval van De Groot Vroomshoop

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.