Workshop Mireille Kinket tijdens week van de circulaire economie

Op 3 februari verzorgt onze directeur Mireille Kinket een workshop tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie 2020. De workshop zal vooral gaan over het recyclen van kunststoffen en heeft een praktische invalshoek. ,,Het gaat er mij vooral om dat de deelnemers van elkaar leren”, licht Mireille toe. ,,Kunststof is circulair , hergebruik en recycling nemen toe. En dat is een goede ontwikkeling, want we moeten af van het zwerfafval. Dus ik roep iedereen op die de gouden tip heeft voor recyclingsmethoden deze workshop bij te wonen en die kennis in te brengen. En wie weet leer je dan ook nog van anderen!” De workshop is vooral bedoeld voor ondernemers en deskundigen uit de rubber- en kunststofindustrie. Het congres vindt plaats in Den Haag. Aanmelden en meer informatie vind je hier.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.