Tweede Kick Off Elastomer Competence Center leerzaam en nuttig

Op woensdag 6 november heeft het Elastomer Competence Center (ECC) haar tweede kick off bijeenkomst gehouden. Het ECC is een unieke samenwerking tussen de Universiteit Twente, vakgroep Elastomer Technology and Engineering, en het Polymer Science Park. Tijdens deze bijeenkomst waren er vier lezingen en een afsluitende workshop. De meer dan 40 bezoekers vonden het een leerzame en nuttige middag.

,,We kunnen terugkijken op een succesvolle middag met meer dan 40 bezoekers van 30 verschillende bedrijven”, vertelt Mireille Kinket trots. Zij is als directeur van PSP nauw betrokken bij het ECC. ,,Na een introductie over het ECC waren er vier lezingen over onder andere meetmethodes voor dispersies van vulmiddelen, voorspelling van bandengrip, smart productie en recycling van elastomeren.”

De middag werd afgesloten met een workshop waarin de deelnemers hun verwachtingen ten aanzien van het ECC konden uitspreken. ,,Daar werd gretig gebruik van gemaakt”, vervolgt Mireille. ,,Ook gaven de deelnemers aan welke expertise en apparatuur ze nodig hebben voor hun ontwikkelingen. Hier kwam nuttige informatie uit naar voren waar we zeker gebruik van gaan maken om de ECC strategie verder vorm te geven. Zo spelen we echt in op de vraag van gebruikers en maken we het ECC samen nog sterker!”

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.