Economic Boards Zeeland en Zwolle ontbijten bij PSP

Op 13 juni is de Economic Board Zeeland op werkbezoek geweest bij de Economic Board Regio Zwolle. Ook werd een bezoek gebracht aan Zuid-Holland. Tijdens de ontbijtsessie bij het Polymer Science ParkĀ  zijn ervaringen uitgewisseld over de manier waarop de Boards in elk van de regio’s de economische structuur en het vestigingsklimaat versterken. De samenwerking op strategisch niveau tussen de 3 O’s blijkt een goede formule dat leidt tot bundeling van denkkracht en gezamenlijke strategische agenda’s, versterking van innovatiekracht en meer lobbykracht. In de boards worden bestaande netwerken in de regio’s met elkaar verbonden.

Opvallend, maar niet verrassend, is dat in alle drie de regio’s de arbeidsmarkt/Human Capital agenda een heel belangrijk speerpunt vormt.

Er zijn diverse punten benoemd waar de Boards ook onderling van elkaar kunnen leren en in kunnen samenwerken.

 

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.