Verbeter uw processen met het Lean traject van PSP en Smart Group/LCB

In ieder bedrijf zijn er processen ingericht om te komen tot een product of een dienst. Die processen veranderen voortdurend. Wensen van klanten veranderen, wet- en regelgeving wordt gewijzigd of productieomstandigheden veranderen. Vaak leiden die wijzigingen tot minder efficiënte processen met veel uitzonderingen. Na een LEAN traject kijken medewerkers hier anders naar. Zij worden getraind in het denken vanuit continue verbeteren en efficiënt werken. Interesse in zo’n manier van werken? PSP biedt samen met Smart Group/LCB een LEAN traject aan. Wij bieden niet alleen opleidingen voor uw medewerkers aan, maar ook een LCB-scan en een Quick scan op de werkvloer. Vervolgens geven we samen met uw medewerkers vorm aan de verbeterprocessen en de ontwikkeling van continue verbeteren. Lees er meer over onze website of neem contact op met Rene van Bremen via info@polymersciencepark.nl

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.