Trendingindustries breidt uit en viert vijfjarig bestaan

Na vijf fantastische jaren is Trendingindustries op het punt gekomen dat ze weer gaat uitbreiden. Om een nog kortere time-to-market te kunnen realiseren voor haar klanten, investeert Trendingindustries in een gloednieuwe CNC freesmachine. Dit zal de eerste CM1 zijn, die Haas in Nederland oplevert. Met deze precisiemachine met hoge toeren spindel, kan gefreesd worden met 50.000rpm in plaats van 10.000rpm. Hierdoor kunnen de aluminium spuitgietmatrijzen ongeveer 40% sneller worden geproduceerd.

Om het vijfjarig jubileum en deze mooie stap met u te vieren bent u van harte uitgenodigd op 12 september voor een borrel. Aanmelden kan via de mail! Laat ook even weten met hoeveel personen u komt. We ontmoeten u graag de 12eseptember!

Meer weten over de nieuwe freesmachine of meer weten over Trendingindustries? Stuur een mail naar info@trendingindustries.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Team Trendingindustries

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.