XIC-award 2019

Heb jij een verrassende innovatie of komt de winnaar van 2019 uit jouw netwerk?

Polymer Science Park, Kennispoort Regio Zwolle, Agri & Food Innovatieteam en Health Innovation Park zijn op zoek naar bedrijven die willen deelnemen aan de Cross Over Innovation Challenge 2019 (XIC). Het doel van deze Challenge is het stimuleren van cross-over innovaties.

Geef jouw bedrijf op als je een verrassende innovatie hebt die marktrijp is en in de regio Zwolle gevestigd is. Of als je een bedrijf kent die een verrassende innovatie heeft. Aanmelden kan tot en met 19 mei 2019 via xic19.kennispoortregiozwolle.nl. Daar vind je ook meer informatie en filmpjes van de vorige winnaars.

De XIC-award wordt voor de zesde keer uitgereikt. Vorig jaar werd de XIC-award gewonnen door Medical Precision. Winnaars van voorgaande jaren geven aan dat de XIC-award hun een enorme steun in de rug heeft gegeven bij het succesvol uitrollen van hun innovatie.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.