Commissaris van de Koning, Andries Heidema, bezoekt Polymer Science Park

Vanochtend ontvingen we Andries Heidema, de Commissaris van de Koning, op het Polymer Science Park. Het was een erg leuk bezoek! OostNL vertelde tijdens dit bezoek aan hem hoe zij waarde creëren voor ondernemers. Het Polymer Science Park is een belangrijk innovatiecentrum voor bedrijven die innoveren met kunststoffen, zowel voor de regio als (inter)nationaal. Gezamenlijk steunen wij bedrijven met business development en innovatieprojecten op onze eigen wijze. En met succes!

Mooi om te zien hoe Trending Industries aan de weg timmert, Fiberneering mede door investeringskrediet van OostNL van startup naar grownup is gegroeid en haar vleugels ook internationaal wil uitslaan. Andries maakte ook kennis met de studenten van het protolab van Deltion. Zij zijn in de setting van het Park met minder drempels creatief aan de slag met challenges en projecten voor bedrijven in en om het park, waardoor er extra dynamiek ontstaat in het aanwezige ecosysteem.

Andries Heidema was zichtbaar onder de indruk. Dat bleek wel uit het feit dat hij veel vragen stelde en daadwerkelijk in alle bedrijven geïnteresseerd was. Het werd hem duidelijk dat alles wat er in het Polymer Science Park gebeurt zeer waardevol voor de regio en ver daar buiten is!

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.