Opening Elastomer Competence Centre

Op 13 februari opende het Elastomer Competence Centre haar deuren op de campus van de Universiteit Twente.

Ambitie van de nieuwe samenwerking
Het Elastomer Competence Centre is een unieke samenwerking tussen de vakgroep ETE (Elastomer Technology and Engineering) van de Universiteit Twente en het Polymer Science Park. De nieuwe samenwerking jaagt de innovatie in de rubber- en kunststofindustrie aan met als resultaat: lagere productiekosten, betere en duurzame producten met meer focus op recycling. Daarnaast verlaagt Elastomer Competence Centre drempels voor innovatie door het bieden van interessante onderzoeksmogelijkheden, goede begeleiding van innovatieprocessen en sneller en beter toegang tot kennis. Het resultaat van deze samenwerking levert naar verwachting nieuwe business en nieuwe activiteiten op, die meer werkgelegenheid tot gevolg hebben.

Win-win-win situatie
Bedrijven uit de rubber- en kunststoftechnologie hebben in het Elastomer Competence Centre niet alleen toegang tot zeer hoogwaardige kennis en faciliteiten, ze worden ondersteund en gefaciliteerd bij hun innovatievraag. Ze nemen zowel het resultaat, als ook de bijbehorende kennis mee naar huis. Dat maakt deze samenwerking uniek en een win-win-win situatie. Voor de vakgroep ETE, voor het Polymer Science Park maar bovenal voor de bedrijven.

Interesse?

Wil je meer informatie over het Elastomer Competence Center en de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op via info@polymersciencepark.nl of 038 853 4810.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.