Elastomer Competence Centre

Polymer Science Park en de elastomeren technologie en engineering vakgroep van de Universiteit Twente slaan de handen ineen en gaan samenwerken onder de naam Elastomer Competence Centre.

De kracht van deze samenwerking zit in de mogelijkheid om een innovatie van idee tot prototype uit te werken. Dat is uniek voor Nederland en daarbuiten.

Het bedrijfsleven profiteert van deze samenwerking, doordat zij toegang krijgen tot zeer hoogwaardige kennis en faciliteiten en ondersteund en gefaciliteerd worden bij hun innovatievraag. Uiteindelijk bedrijven niet alleen het resultaat, maar ook de bijbehorende kennis mee naar huis.

Begin volgend jaar is de officiële opening van het Elastomer Competence Centre. In januari volgt daarvoor de definitieve uitnodiging, welke ook op onze website wordt geplaatst. Houd het dus in de gaten!

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.