Oordeel van de ondernemer

Wat is de kwaliteit en het resultaat van de dienstverlening van de innovatie ondersteunende organisaties in de Regio Zwolle? Op deze vraag gaven we 13 december tijdens de Innovatielunch 2018 antwoord. De onderzochte organisaties zijn het Polymer Science Park, het Agri & Food Innovatieteam, het Health Innovation Park en Kennispoort Regio Zwolle. Aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden, alle cijfers en onderzoek uitgevoerd door Bureau Bartels bekeken we het afgelopen jaar.

Het onderzoek
Onafhankelijk onderzoeksbureau Bureau Bartels voerde onder ondernemers onderzoek uit naar de dienstverlening van de verschillende organisaties. Ze keken onder andere naar de beoordeling van georganiseerde bijeenkomsten en de manier waarop ondernemers begeleid zijn. Daarnaast was er ook een belangrijke rol weggelegd voor informatie over de aanvraag van financiering en het intakegesprek met de ondernemer.

Benieuwd naar hoeveel ondernemers door de organisaties zijn geholpen? Bekijk het nogmaals in onderstaande video:

https://youtu.be/Tarj3MJqrqk

Ook nieuwsgierig geworden naar de manieren waarop we jouw innovatie verder kunnen brengen? Neem gerust contact op met ons team.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.