Partner van Rethink

Polymer Science Park heeft zich aangesloten bij Rethink. Rethink is een gezamenlijk initiatief van de kunststof producerende en kunststofverwerkende industrie in Nederland waar ook de rubber- en composietindustrie, haar producten en de kunststofrecyclers onder vallen.

Het doel van Rethink is laten zien op welke manier de kunststofindustrie vol energie werkt aan duurzame, veilige en kwalitatief goede activiteiten en producten en hoe we hiermee bijdragen aan de verduurzaming van de samenleving.

Samenwerking essentieel
Polymer Science Park vindt het belangrijk om bij te dragen aan het delen van kennis en ervaring. Mireille Kinket, directeur van Polymer Science Park: “Circulair zijn betekent grondstoffen telkens weer opnieuw hergebruiken. Binnen de kunststofindustrie is het van belang om het gebruik van gerecyclede kunststoffen te verhogen. Polymer Science Park werkt met verschillende bedrijven in de keten samen aan projecten die een belangrijke bijdrage daaraan leveren. Rethink is een belangrijk initiatief om te laten zien wat er allemaal al wordt gedaan, deze kennis en ervaring te delen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappelijke discussies over plastics. Samenwerking is daarin essentieel.”

Meer informatie over Rethink vindt u op www.rethinkplastics.nl.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.