Nieuw lid: RPP en Frejo

Wij van RPP en Frejo, gevestigd in Nieuwleusen, willen ons graag voorstellen als nieuw lid van PSP. Sinds 2003 is RPP actief als kunststofbewerker, vanaf 2006 is FREJO als zusteronderneming daarbij aangesloten. Samen zijn we goed voor meer dan 40 jaar kunststofkennis en ervaring.

RPP
RPP is voornamelijk actief in het kunststof lassen, waar wij zowel machinaal als met de hand producten vervaardigen. Doorgaans betreft het ventilatiekokers en aanverwante artikelen voor de agrarische-, industri√ęle- en bouwsector. Wij bieden hier een volledige voor- en nabewerking, waarbij wij onder andere gebruik maken van twee 3-assige CNC-gestuurde freesmachines.

Frejo
Frejo staat bekend om het vormen van producten die uiteindelijk als halffabricaat of eindproduct naar de klant gaan. Onze grootste thermovormmachine kan een plaatafmeting van maximaal 2000x1000mm verwerken. De vormhoogte bedraagt maximaal 750mm. Naast de vormtechniek bieden wij ook hier een complete voor- en nabewerking, waarbij wij geavanceerde apparatuur inzetten. Van boren en zagen tot stansen en lijmen, alles is in overleg mogelijk. Daarnaast hebben wij twee 5-assige CNC-gestuurde freesmachines  die producten in 3D kunnen uitfrezen. Frejo produceert onder andere voor de carrosseriebouw en de medische industrie.

Wij bemerken meer en meer dat klanten doelgerichter op ons afkomen en vragen naar onze mogelijkheden. In de loop der jaren hebben wij steeds vaker klanten kunnen verblijden met unieke opties voor een halffabricaat of eindproduct, waar onderdelen van beide bedrijven in naar voren kwamen.

 

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.