Helpt u bij het verbeteren van de provincie?

Het verminderen van vandalisme, het bewaken van de waterkwaliteit en de verkeersveiligheid in Overijssel. Drie voorbeelden van uitdagingen waarvoor de provincie Overijssel de hulp van innovatieve ondernemers wil inschakelen.

Startup in Residence
De provincie vraagt zowel startups als bestaande bedrijven om zich in te schrijven voor Startup in Residence. Een programma van acht weken waarin de ondernemer met de provincie de vraagstukken onderzoekt en uitwerkt. Dit leidt tot een businesscase waarin wordt toegelicht wat voor product of dienst wordt ontwikkeld als oplossing voor het vraagstuk. Vervolgens vindt een praktijktest plaats, bijvoorbeeld door een pilot op te zetten of een prototype te bouwen. Als de resultaten goed zijn, kan de provincie de producten en diensten inkopen om te gaan gebruiken.

De provincie Overijssel heeft zes vraagstukken opgesteld waaraan wordt gewerkt met Startup in Residence. Ook is er een wildcard voor ondernemers met een innovatie die bijdraagt aan een ander vraagstuk.

Informatiebijeenkomst
Op 2 oktober houdt de provincie Overijssel een informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst wordt meer informatie gegeven over de vraagstukken en de aanbestedingsprocedure en kunt u vragen stellen.

Meer weten over Startup in Residence en de zes vraagstukken? Klik hier.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.