Heb jij de beste branche overstijgende innovatie?

Welke branche overstijgende innovatie is de beste van 2018? Ondernemers met een cross-over innovatie kunnen zich tot 13 juli 2018 opgeven voor de vijfde(!) editie van de Cross-over Innovation Challenge. Op donderdag 13 september wordt bekend gemaakt welke cross-over innovatie uit de Regio Zwolle dit jaar het beste is. De winnaar gaat naar huis met een speciaal voor de challenge ontworpen award en staat direct in de spotlights van klanten en investeerders. Cloudgarden, AW Materieel, Foreco en Maan Group gingen je voor. Word jij de vijfde winnaar van de Cross-over Innovation Challenge?

Cross-over
Een cross-over betreft een samenwerking tussen minimaal twee partijen uit verschillende branches. Innovatieadviseurs beoordelen de ingezonden ideeën en een vakjury komt vervolgens tot drie genomineerden.

In 2017 won Cloudgarden de prijs met The Cloud Garden system. Bekijk de video om meer te weten te komen over de innovatie:

Aanmelden
Wil jij je aanmelden voor de award? Stuur een email naar info@polymersciencepark.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

De verkiezing is een initiatief van Kennispoort Regio Zwolle, Health Innovation Park, Polymer Science Park en het Agri & Food Innovatie cluster.

www.xic18.nl 

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.