Eurekite

Polymer Science Park kan ondersteuning bieden op het gebied van polymeren en de verwerking daarvan. Onder andere op het gebied van materiaalverwerking en het testen van nieuwe kunststoffen voeren wij diverse projecten uit voor onze leden. Eén van de projecten die wij momenteel mogen doen is voor Eurekite.

Eurekite is een innovatief bedrijf waar alles draait om Flexiramics: Een flexibele nanovezel mat gemaakt van puur keramiek. Polymer Science Park ondersteunt Eurekite bij het ontwikkelen van nieuwe producten en toepassingen. Niet alleen onze kennis van polymeren en hun verwerking komt hierbij goed van pas. Ook door gebruik te maken van de faciliteiten in het netwerk van Polymer Science Park kunnen er stappen worden gemaakt in één van Eurekites innovatieprojecten.

Zelf een vraagstuk op het gebied van polymeren of de verwerking daarvan? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.