De kracht van samen

Sport brengt samen en samenwerking brengt verder. Niet voor niets dat we onze partnerbijeenkomst dit keer in het Landstede sportcentrum lieten plaatsvinden. Tijdens een gezellige netwerkavond op 17 mei kwamen bedrijven, kennisinstellingen en overheden samen om met elkaar in gesprek te gaan over hoe we ondernemers in de Regio Zwolle met z’n allen kunnen ondersteunen.

De kracht van samen
Dat het belang van samenwerken groot is, weten ze in het sportcentrum als geen ander. Het is niet voor niets dé plaats waar alle thuiswedstrijden van Landstede Volleybal en Landstede Basketbal worden gehouden. Herman van den Belt, hoofdcoach Landstede Basketbal, gaf tijdens de bijeenkomst tekst en uitleg over samenwerken, werken in teamverband en elkaar verder brengen. Van den Belt: “Als je een wedstrijd niet wint, kun je er maar beter van leren.”

De voordelen
Ondernemers begeleiden en ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën, dat is wat we doen. Samenwerking met partners is hierin essentieel. Tijdens de bijeenkomst liet onder andere Deloitte zien wat de pluspunten van een goede samenwerking kan zijn. Door het delen van kennis en ervaring kunnen we ondernemers verder brengen en de Regio Zwolle versterken.

Daarnaast werken we nauw samen met Kennispoort Regio Zwolle, het Health Innovation Park en het Agri & Food Innovatie cluster.

Ook partner worden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.