Nieuw lid aan het woord: ProReva, orthopedisch maatwerk

ProReva, orthopedisch maatwerk, is een orthopedische instrumentmakerij met een grote vestiging in Zwolle, maar opereert vanuit meerdere vestigingen en spreekuurlocaties in het midden van Nederland; van Huizen tot Rijssen en van Meppel tot Nijmegen. ProReva is ongeveer 40 jaar geleden begonnen als kleine orthopedische instrumentmakerij in Apeldoorn. Bij ProReva werken inmiddels ruim 85 professionele en bevlogen medewerkers.

In 2014 heeft ProReva zich aangesloten bij Bewegingsvisie. Samen met onze collega-bedrijven van Bewegingsvisie hebben we meer inkoopkracht, kunnen we onze klanten helpen vanuit vestigingen in heel Nederland en kunnen we samen meer kennis delen.

Over ProReva
ProReva levert primair orthopedische hulpmiddelen. Dat zijn hulpmiddelen waarmee mensen die een beperking in bewegen ervaren weer beter kunnen functioneren of presteren. Bij ProReva krijgt iedere klant altijd een advies op maat.
ProReva is naast het leveren van orthopedische hulpmiddelen gestart met het bieden van hulpmiddelen in aanverwante markten. We leveren inmiddels ook (sport)braces, bieden preventieve producten voor arbeidsintensieve beroepen, maar we leveren ook matrassen ter voorkoming van diverse lichamelijke klachten.

Bovendien zet ProReva hoog in op innovatie. De mogelijkheden om 3D technologie in te zetten bij de vervaardiging van onze producten wordt intensief onderzocht. Bij de traditionele wijze van aanmeten en produceren werken we veel met gips, kunststoffen en giethars. Nu wordt de 3D scanner en 3D printer ingezet wanneer dat mogelijk is. Onlangs hebben we onze productiestraat uitgebreid met een siliconen werkplaats, waardoor we ook kunnen voldoen aan de vraag naar oplossingen met dit materiaal.

Samenwerken in de keten
We werken nauw samen met artsen, specialisten en zorgaanbieders. Onder andere in diverse revalidatiecentra en ziekenhuizen. We werken ook veel samen met gezondheidscentra in de regio. We bieden daarmee meer dan alleen orthopedische hulpmiddelen; ook het delen en vergaren van kennis en het volgen van (technologische) ontwikkelingen op andere plekken in de keten zijn belangrijke pijlers in de missie en visie van ProReva. Een lidmaatschap bij Polymer Science Park past dan ook naadloos bij deze ambitie.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.