MKB innovatie top 100

Een ‘groene’ kinderwagen (Greentom Operations BV), een visuele bijsluiter die voor iedereen begrijpelijk is (Zorganimaties BV) en een perfecte opstap voor 3d metaalprinten (Additive Industries). Het zijn slechts een aantal voorbeelden van innovaties welke in de innovatie top 100 van vorig jaar zijn beland. Heb jij een betere innovatie op de markt gebracht?

MKB
Dan kun je je inschrijven voor de innovatie top 100 van dit jaar, wederom georganiseerd door de Kamer van Koophandel. Ze zijn op zoek naar innovaties van ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Niet zeker of je innovatief genoeg bent? Neem dan gerust een kijkje in de lijst van vorig jaar, daar vind je vele voorbeelden van innovaties en kun je bovendien op sector selecteren.

Inschrijven
Inschrijven kan via www.mkbinnovatietop100.nl. Daar vind je bovendien meer informatie over de innovatie top 100.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.