Initiatief voor en door leden: Facility sharing

Polymer Science Park is een nieuw initiatief voor en door leden gestart: Facility Sharing. De basisgedachte hierachter is dat productie- en analyseapparatuur, en dan met name die in testomgevingen, veelal een deel van de tijd onbenut staat. Dit in combinatie met het centrale uitgangspunt van PSP (innovatie realiseren door het tot stand brengen van interactie) heeft ons er toe gezet om de mogelijkheden van Facility Sharing te onderzoeken.

Tijdens de Nieuwjaarsborrel van 11 januari heeft René van Bremen een eerste inkijk in het initiatief gegeven. Momenteel onderzoeken we in samenspraak met leden welke mogelijkheden en behoeftes er zijn met betrekking tot het aan elkaar beschikbaar stellen van apparatuur. Medio half 2018 moet dit leiden tot de lancering van het systeem. Mocht u geïnteresseerd zijn om deel te nemen door apparatuur in te brengen en/of te gebruiken, neem dan gerust contact met ons op.

Wij zullen u via de nieuwsbrief op de hoogte houden van de projectvoortgang; zodra het systeem live gaat, zal het ook terug te vinden zijn op onze website.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.