Nieuw lid aan het woord: Element

Element Materials Technology vestiging Hengelo is een onafhankelijk laboratorium op het gebied van materiaal- en producttesten. Vanuit Hengelo worden vooral schade-onderzoeken en materiaaltesten aan kunststof en metalen componenten uitgevoerd. Alles wat de mens heeft gemaakt zal ook een keer falen. Onze expertise is het verklaren waarom of zelfs mogelijk wanneer dat gebeurt.

Het team van Elementspecialisten in Hengelo bezit een uitgebreide kennis en ervaring om dit waar te maken. Naast deze activiteiten is Element gespecialiseerd in dienstverlening op het gebied van kwalificatietesten voor coatings en additive manufacturing (3D printen). Daarvoor hebben we vanuit Hengelo toegang tot een uitgebreid wereldwijd netwerk van gespecialiseerde Element testlaboratoria.

Element Hengelo ziet het belang van het Polymer Science Park en haar netwerk. Er zijn meerdere raakvlakken op het gebied van testen en kennis waar we elkaar kunnen ondersteunen en versterken. Graag dragen wij bij aan de ontwikkeling van innovatieve producten en materialen.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.