Nieuw lid aan het woord: Arnold & Siedsma

Arnold & Siedsma, met 12 vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland, is een full service dienstverlener op het gebied van intellectueel eigendom(IE). Onze octrooi-, merken- en modellengemachtigden en intellectueel eigendom advocaten houden zich dagelijks bezig met het beschermen en handhaven van intellectuele eigendomsrechten. Deze eigendomsrechten kunnen betrekking hebben op talloze onderwerpen, waaronder die van coatings, kunststoffen en sensoren.

Wij hebben een gespecialiseerd team van octrooigemachtigden met een ruime ervaring in het werken met materialen en aanverwante technologieën. Veel van onze collega’s uit dit team hebben als octrooigemachtigde in het bedrijfsleven gewerkt en weten daardoor van binnenuit welke IE dilemma’s er kunnen spelen bij het MKB als bij het grootbedrijf.
Wij kunnen hierdoor eenvoudig communiceren met zowel uitvinders als managers over onderwerpen die te maken hebben met de bescherming van uw ideeën en/of uitvindingen en bij het adviseren over uw IE strategie.

Maandelijks is er een octrooigemachtigde van ons kantoor aanwezig op het spreekuur van Kennispoort Zwolle die graag vrijblijvend een gesprek met u aangaat over alle vragen waar u mee speelt op het gebied van het intellectueel eigendom.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.