Regeling geopend: sparren over uw internationale mogelijkheden

Benieuwd naar uw kansen in het buitenland en hoe dit aan te pakken? U kunt vanaf nu weer gebruik maken van de (gratis) Starters International Business (SIB) voucher regeling. Met de voucher, ter waarde van € 2.400,-, kunt u een individueel traject starten met een International Business Coach van Trade Office. Er is een beperkt aantal vouchers beschikbaar.

De International Business Coaches van Trade Office zijn onafhankelijke, geaccrediteerde en ervaren ondernemende professionals die als sparring partner functioneren. Hun kennis, ervaring en internationaal netwerk staan tot uw beschikking. Tevens heeft Trade Office, gedurende dit traject, de mogelijkheid maatwerk marktscans uit te voeren.

Benieuwd waar uw internationale kansen liggen of heeft u vragen? Neem contact op met Trade Office via info@tradeoffice.nl of bel 038-202 2024.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.