Week van de circulaire economie

Van 15 tot 19 januari is het de week van de Circulaire Economie. Tot en met vrijdag 19 januari openen circulaire koplopers hun deuren om anderen te inspireren. Door het hele land zijn er meer dan 60 evenementen te bezoeken, van workshop tot lezing en van keukentafelgesprek tot ontbijtsessie. Woensdagmiddag 17 januari opende Polymer Science Park haar deuren om te laten zien dat circulair ondernemen niet alleen noodzakelijk is, maar ook enorm kansrijk. Dit gebeurde tijdens een zogenaamde circu-leersessie.

Dit is er te doen 
Bij het Polymer Science Park is er door een Eric Roetman uitleg gegeven over circulair ondernemen, er is aandacht besteed aan The Green East en de visie van René de Heer op de circulaire economie. De evenementen die in deze week worden georganiseerd, lopen uiteen van circulaire inspiratiesessies tot recycleworkshop en van een werkconferentie met Rijkswaterstaat en ProRail tot een circulaire fietstocht. De volledige agenda is hier te bekijken: https://www.deweekvandecirculaireeconomie.nl

Circular Power
Met de actie Circular Power in 24 hours maakt tijdens de Week elke dag één vraagsteller via Twitter kans op een match op maat binnen 24 uur. Nederland Circulair! koppelt hen aan een relevant contact of inspiratiebron om prangende vragen te beantwoorden. Stel de circulaire vraag in een tweet van max. 280 tekens aan @NLcirculair, met #CircularPower en #WeekvandeCE. De redactie van @NLcirculair verzamelt alle vragen en kiest per dag één vraag uit voor #CircularPower in 24 Hours. Als er daarna nog uitgebreider advies nodig is, kan er een aanvraag ingediend worden voor Ondersteuning op Maat van Nederland Circulair! en ontvangt men twaalf uur kosteloos consult van experts.

Heb je een vraag?

Bel ons op 085 483 7800 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.